Доступні інструменти для взаємодії з клієнтами

Доступні інструменти для взаємодії з клієнтами

Незважаючи на те, що за мірками історії, всесвітня мережа прийшла в ужиток недавно, сьогодні можна говорити про те, що вона змогла поліпшити багато процесів, скоротити час виконання робіт. Якщо ви є власником транспортної компанії, то CRM для логістики - інструмент, що допоможе вашому підприємству вийти на новий рівень рентабельності. Автоматизація процесів сьогодні - обставина необхідна для досягнення кращих результатів з мінімальними витратами. Неважко підрахувати, що наявність відділу логістики, в якому в ручному режимі прораховувалися б варіанти доставки вантажів, терміни виконання і попутних перевезень-дороге та сумнівне задоволення. Одна-єдина програма, встановлена на комп'ютері у вашому офісі, здатна не тільки зменшити час на обробку замовлень, але і виключити помилки, пов'язані з людським фактором. На сайті є можливість протестувати можливості віртуальних інструментів безкоштовно. Введіть свої контактні дані або увійдіть в систему зі свого облікового запису в соціальній мережі, щоб самостійно переконатися в функціональних можливостях CRM. На сайті є кілька тарифних планів, що дозволяє підібрати для вашого бізнесу вигідну збірку інструментів.

Можна по всякому ставитися до мрій нинішнього президента про «країні в смартфоні», але раціональне зерно в цьому є. На сайті є можливість втілення сучасних технологій, якщо не в масштабах всієї України, то в масштабах вашої компанії - точно. Чим же хороша система взаємодії з клієнтами? По-перше, буде створена клієнтська база, кожен член якої матиме власний статус та історію замовлень. З цього випливає наступне - при регулярних зверненнях до вашої компанії, система автоматично визначить приблизний графік перевезень. Ваш дзвінок з вигідною пропозицією, акцією або знижкою буде не тільки приємним сюрпризом для клієнта, але приводом для реклами вашого ставлення до замовників.

По-друге, ви зможете налагодити контроль руху транспорту, перекрив найменшу можливість використання його не за призначенням. Тривалість маршруту, а значить, і витрата палива буде відома заздалегідь. Мало знайдеться водіїв, які, знаючи про це, стали б ризикувати місцем роботи заради «лівого» заробітку. По-третє, тепер просто не виникне необхідність розрахунку вартості вантажоперевезень. Вартість будь-якого маршруту буде обчислена автоматично. Варто тільки поставити дані про відстані і масу, розмір майбутнього вантажу.

Якщо ви розумієте, що ваш бізнес потребує поштовху, то варто прямо зараз зареєструватися на сайті і почати використовувати передові технології. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, дозволить вам швидко розібратися з робочими інструментами і захистити себе від оформлення паперових звітів і графіків. Програмне забезпечення не вимагає установки на ПК, досить будь-якого браузера. Вибирайте тариф, який підходить під обсяги вашого бізнесу і приєднуйтесь до мільйонів команд вже використовують Бітрікс24.