Подарунок коханому в рік Водяного Тигра: що обрати та як дарувати

Подарунок коханому в рік Водяного Тигра: що обрати та як дарувати

Всередині кожного дорослого чоловіка живе той маленький хлопчик, який обожнює отримувати подарунки й щиро ним радіє. Тому перед новорічними святами він з нетерпінням чекає, що йому на цей раз підготує кохана дружина.

Визначитися, що обрати коханому у 2022 році непросто: нам ускладнюють вибір яскраві вітрини й величезний асортимент товарі на полицях магазинів. Особливо тяжко, якщо у вас спільний або обмежений бюджет. Але завчасно засмучуватися теж не варто — розпочніть підготовку більше, ніж за 2 тижні до свята й у вас буде більше часу, щоб вивчити варіанти й визначитися з сюрпризом.

Недорогі презенти на Новий рік

Якщо у вашій родині не заведено дарувати дорогі презенти, і взагалі для вас вони лише символи — це не означає, що коханого можна лишати без уваги. Постарайтесь обрати щось дрібне, але не менш приємне.

  • Якщо чоловік кілька годин на день проводить за комп’ютером (за роботою чи іграми — не важливо), йому піднімуть настрій невеликі корисні гаджети: USB-хаб, настільна лампа, клавіатура з підсвіткою, охолоджувальна підставка для ноутбука.
  • Коханий любить відвідувати лазню з друзями? Підберіть йому шапку або рушник з його ініціалами, березовий віник.
  • Автомобілістам подобається, коли презенти мають відношення до авто. Тому такі речі як органайзер для багажника, складний компактний столик, скринька для інструментів або чохли на крісла беззаперечно порадують чоловіка.

У якості недорогого сюрпризу згодиться сувенірна продукція з новорічною символікою 2022 року. Кружка, брелок, запальничка або ж світшот із зображенням Водяного Тигра — дрібні приємності. Красиве пакування — обов’язковий пунктик свята. З нею презент виглядає завершено і святково.

Романтичний подарунок коханому

Скільки часу не було б вашій сім’ї, завжди має бути присутня романтика. Зустріти Новий рік лише удвох — чудова можливість освіжити свої почуття за допомогою яскравого презенту.

https://www.bodo.ua/novogodnie-podarki/ — сервіс пошуку оригінальних подарунків. Ми пропонуємо вам кілька варіантів, які ви знайдете на сайті та їх обов○язково оцінить чоловік.

  • Сертифікат в СПА для двох. Це можливість відпочити від роботи й свят, розслабитися в сауні, насолодитися масажем при свічках, побути в компанії найкращого у світі чоловіка цілий день. Представник сильної статі, який багато працює, обов’язково оцінить такий жест.
  • Політ на літаку. Хлопчик, що живе всередині дорослого мужчини, все життя мріяв взяти в руки штурвал і керувати повітряним птахом. У нього буде така можливість! Він зможе відчути себе справжнім пілотом на передньому сидінні навчального літака або вертольота.
  • Подорож для двох. Не обов’язково тікати за кордон і витрачати величезну суму грошей. Можна організувати прогулянку новорічними вуличками Львова, пити глінтвейн, триматися за руки, насолоджуватися моментом. official zlibrary domain z-lib . Find free books

Можна самостійно організувати романтичну вечерю в домашніх умовах. Замовте або приготуйте легкі закуски, прикрасьте кімнату, запаліть свічки, потурбуйтесь, щоб вас ніхто не турбував, налаштуйте тихеньку музику. Вечір буде вдалим!

Постарайтеся в цей Новий рік порадувати чоловіка приємним подарунком!